Një i vd*ekur dhe 16 të lënduar nga shp*ërthimi në Leverkusen të Gjermanisë

Të paktën një person ka vd*ekur dhe katër të tjerë mbeten të zhd*ukur pas një shp*ërthimi në një fabrikë kimike në Gjermani.
Zyrtarët në qytetin e Leverkusen kanë deklaruar se 16 persona pësuan lëndime si rrjedhojë e këtij shp*ërthimi, që ndodhi të martën në mëngjes.
Shuarja e këtij zj*arri që u shkaktua nga shp*ërthimi zgjati për disa orë, derisa tufa tymi të zi shiheshin në zonë. Policia iu ka thënë banorëve lokalë që të qëndrojnë brenda si dhe të mbyllin dritaret dhe dyert.

Baby Boo