Një i vde.kur nga aksi.denti i sotëm në rrugën Kërçovë-Gostivar


Një person ka ndërr.uar je.të nga aks.identi mëngjesin e sotëm në magjistralen Kërçovë-Gostivar. Aksi.denti ka ndodhur rreth orës 06:30 në kryqëzimin “Tajmishka” mes një kamioni “Man” me targa të Gostivarit, të drejtuar nga 56-vjeçari L.S. dhe një veture “Hjundai”, me targa të Shkupit.

Siç informon SPB-Ohër, në aksi,dent ka ndër.ruar jetë shoferi i veturës “Hjundai” ndërsa është lën.duar edhe një bashkudhëtare në të njëjtën veturë, me iniciale R.K.(42) nga Shkupi.

Baby Boo