Një burrë dhe një grua rra*hin një grua me shq*elma dhe bo*ksa në Pejë (VIDEO)


Një rrahje ka ndodhur gjatë pasdites së sotme në Pejë.
Lexues të portaleve kanë dërguar një video ku shihet se dy persona, një burrë dhe një grua, rra*hin me shq*elma dhe boksa një grua tjetër të cilës edhe ia shkulin flokët.

Arsyeja e kësaj rra*hje nuk dihet akoma, derisa dëshmitarët e rastit kanë deklaruar se personat që ndërhyjnë janë policë civilë.
Mediat kanë kontaktuar edhe Policinë e Kosovës në rajonin e Pejës ndërsa të njëjtit thanë se ende nuk kanë një raport zyrtar lidhur me rastin.