Nisin dramat – Pas lirimit nga paraburgimi, Fjolla Morina ndahet nga Fisnik Syla?


Ka një javë që Fjolla Morina është liruar nga paraburgimi.
Por, duket se diçka mirë nuk po shkon mes saj dhe Fisnik Sylës.

Këngëtarja është zhdukur nga rrjetet sociale, derisa Fisnik Syla ka fshirë të gjitha fotografitë në llogarinë e tij.
Theksojmë se në dhejtor të vitit 2020, Fisnik Syla dhe Fjolla Morina u martuan, e çifti zgjedhen ishujt Maldive për të kurorëzuar lidhjen e tyre me martesë.