NIKOLLA GRUEVSKI : FAKTORI KOHË DO TË JETË PËRGËNJESHTRIMI MË I MIRË I ASAJ QË FLET ZAEVI


Nikolla Gruevski nëpërmjet një postimi në facebook ka thënë

“Faktori kohë do të jetë përgënjeshtrimi më i mirë i asaj që flet Zaevi. Ky faktor do të tregojë se unë dhe VMRO-DPMNE kemi biseduar për tejkalimin e dallimeve rreth emrit, ashtu sipas rezolutës së OKB-së, por për 11 vite nuk kanë pranuar ndërrimin e emrit dhe identitetit. Ndërsa ky pranoi dhe po zbaton ndryshimin e emrit ‘erga omnes’ duke pranuar edhe ndryshimin e Kushtetutës, që padyshim se ndikon edhe ndryshimin edhe të identitetit”, theksoi Gruevski.