Ngritet padi penale kundër një personi nga Shkupi, dyshohet për kryerjen e tri veprave penal


SPB Shkup, deri tek Prokuroria Themelore Publike Shkup, ka ngritur padi penale kundër L.S. (18) nga Shkupi për shkak të dyshimit se ka kryer tre vepra penale “vjedhje e rëndë”.

I akuzuari i ka kryer veprat penale në periudhën nga 10 shtatori deri tek 29 dhjetori të këtij viti, ku dy prej tyre në rrethinën e stacionit policor Qendër dhe një në rrethinën e stacionit Kisella Voda. L.S. është afruar deri tek të dëmtuarit dhe ua ka marr floririn nga qafa e tyre.

Në stacioni e Kisella Vodës është bërë njohja e personit nga të dëmtuarit.

Baby Boo