Ngjarje tro*nditëse në Kroaci: Babai vr*et tre fëmijët e tij, u përpoq të vr*iste edhe veten


Në zonën e Mlinovës, në pjesën veriore të Zagrebit pak pas orës 02:00 të ditës së sotme, ndodhi një kr*im i rëndë në të cilin të paktën tre persona humbën jetën.Sipas informacioneve jozyrtare, janë dëgjuar edhe të sht*ëna me ar*më zja*rri.

Jutarnji list njofton se babai mb*yti tre fëmijë, binjakët e moshës shtatëvjeçare dhe djalin në moshën katër vjeç, pas së cilës ai që*lloi veten.

Ai mbijetoi dhe u transportua në spital.Policia kreu një he*tim deri në orët e para të mëngjesit, dhe sot në mëngjes trupat e tre fëmijëve u transportuan në Institutin e Mjekësisë Ligjore dhe Kri*minologjisë, ku një autopsi do të përcaktojë shkakun e vde*kjes.