Ngjarje e rëndë në Austri, burri nga Maqedonia mbyt gruen në mes të rrugës (VIDEO)Një ngjarje e rëndë ka ndodh në Austri ku burri nga Maqedonia ka mbytur gruen e tij në mes të rrugës. Motivet e ngjarjes deri më tani janë të panjohura.

Çifti ka lënë pas dy fëmijë në moshën gjashtë dhe dhjetë vjecare, të cilët fatmirësisht nuk i kanë qenë me prindërit me vendin e ngjarjes.

Mediat austriake thonë se pas një tragjedie të tmerrshme familjare, fëmijët u morën menjëherë nga institucionet përkatëse. Agresori u vu në pranga nga policia.