Nga fasulet e kuqe, tek figura e baterisë së ulët/ Mbi 200 emoji të reja nga viti 2022


Nga fasulet e kuqe, tek figura e baterisë së ulët, apo buzës që kafshohet në mënyrë se*ksi, apo foletë pa vezë brenda, ‘Unicode Consortium’ premton më shumë se 200 emoji të reja që do jenë në telefona prej 2022-it.
Pritet që risitë të aplikohen në fillim të vitit të ri dhe të gjithë mezi po e presin këtë moment.

Pjesë e këtyre emoji-s do jenë edhe 37 buzëqeshje të pa publikuara deri tani. Emojipedia, ka zbuluar pamjen e parë të disa prej tyre me anë të postimeve në Twitter. Për të gjithë kuriozët, ja tek janë…