Nesër vendoset për ekstradimin e Grujevskit dhe Boshkovskit


Seanca në Athinë pas ankesës së ekstradimit të Goran Grujevskit dhe Nikolla Boshkovski pritet të vazhdojë për nesër pasi më 9 shkurt ishte ndërpre shkaku i çështjeve juridike.

Seanca gjyqësore muajin e kaluar ishte mbajtur në dyer të mbyllura, pas kërkesës së ekipit të avokatëve grek të Grujevskit dhe Boshkovskit.