Nesër në ora 14:00 protestohet kundër kazinos në Reçicë të Vogël

Nesër ora 14:00 protestohet para objektit në lagjen Reçicë e Vogël, ku është paralajmëruar se do të ndërtohet kazino e re gjigande.

Kjo kazino do të hapet, në afërsi prej jo më shumë se 200m nga shkolla Medicinale dhe Universiteti i Tetovës!

Baby Boo

Qytetarët e revoltuar bashkë me OJQ-në “Eco Guerilla” i ftojnë të gjithë që të bashkohen për të ndaluar këtë nismë degjeneruese për rininë!/PaCensurë

http://www.pacensure.com/2018/04/10/kush-i-lejon-kazinot-ne-qender-te-tetoves/