Nesër hapet pjesa e re e Pekon Bakery – Tetovë!

Pekon Bakery ka zgjeruar kapacitet duke shtuar hapësirat e reja në ish lokalin tek rruga Dervish Carra në Tetovë, më saktësisht lokali afër Komunës së Tetovës!

Pekon Bakery sjell gjithashtu edhe risitë bashkërisht me hapjen e lokalit, ku Donutsat 24karat janë edhe risia e kësaj sezone!

Me mbi 25 vite traditë në tregun e Republikës së Maqedonisë Veriore Pekon Bakery plotëson shijen e çdo klienti!

Ju presin nesër me dashuri dhe përkushtim!

Baby Boo