Nesër hapet pishina në Aerodrom


Pishina e cila ndodhet në Aerodrom do të hapet nesër me ç ‘rast hyrja për të gjithë vizitorët do të jetë falas. Kjo pishinë do të jetë e hapur çdo ditë nga ora 10 deri në 18 dhe njëlloj si vitet e kaluara, do të funksionojë në princip të anëtarësimit, shkruan Kanal 5.

Të gjithë të interesuarit duhet që me kohë të kontaktojnë organizatorët që të sigurojë kartën e tyre të anëtarësimi. Kjo pishinë po ashtu ofron edhe shkollë profesionale të notit.