Aksion i dhurimit të gjakut i organizuar nga FRBDI në Tetovë


Forumi Rinor i Bashkimit Demokratik për Integrim në Tetovë, gjatë ditës së sotme organizoi aksion për dhurimin e gjakut.
Këtë aksion e përshëndeti edhe vetë kryetarja e komunës së Tetovës si edhe njëherit kandidatja për zgjedhjet lokale nga BDI,Teuta Arifi, duke e quajtur si një vepër humane dhe solidarizuese.