Nesër hapen qendrat tregtare por pa kafenetë dhe restorantet

Kryeministri teknik, Oliver Spasovski gjatë konferëncës për media, tha se që nga nesër qendrat tregtare do të mund të hapen por duke respektuar të gjitha masat për mbrojtje nga koronavirusi siç janë dezinfektimi i shpeshtë, mbajtja e distancës fizike dhe veshja e maskave ​​mbrojtëse.

Baby Boo

Ai shtoi se restorantet dhe kafenetë mbeten edhe më tej të mbyllura vetëm nëse kto të fundit qytetarëve ju ofrojnë ushqime dhe pije për t’i marrë me vete dhe jo për qëndrime në restorante.