Nënshkruhet kontrata për ndërtimin e fazës së dytë të Bibliotekës së Qytetit”

Ish kryetarja e komunës së Tetovës dhe njëherit kandidatja për komunën e Tetovës për mandatin e teetë ka njoftuar se është nënshkruar kontrata mes Qendres për kulturë dhe realizuesit!

Baby Boo

Arifi njofton: “Nënshkruhet kontrata mes Qendrës për Kulturë në Tetovë dhe realizuesit, për ndërtimin e fazës së dytë dhe përfundimtare të objektit të ri të Bibliotekës dhe Teatrit në Tetovë.Me përfundimin e këtij projekti deri në vitin 2025, artdashësit, artistët dhe të gjithë qytetarët e Tetovës do të fitojnë një godinë moderne të teatrit dhe bibliotekës, leximore bashkëkohore, salla të kinemasë, dhe parkingje nëntokësore. Tetova gjithnjë ka pasur një histori dhe jetë të begatë kulturore, dhe ky projekt madhor do të kontribojë në rritjen e cilësisë së artit institucional në qytet!”