Nëna e braktis fëmijën e saj në një shtëpi në Gostivar

??????????????

Dje (21-shtator) në orën 13:15 në SPB-Tetovë është raportuar se në një shtëpi në rrugën e “Ilindenit” në Gostivar kishte qenë i lënë vetëm një fëmijë i vogël.

Sipas raportit atë e kishte lënë vetëm nëna e tij 39-vjeçare. Në prani të përfaqësuesve të Qendrës për Çështje Sociale, të cilët raportuan rastin, fëmija u transferua në Spitalin e Përgjithshëm “Ferid Murad” në Gostivar për trajtim dhe ndihmë mjekësore. Çështja është duke u pastruar dhe dokumentuar.