Në Shkup shënohet Dita ndërkombëtare e lirisë së shtypit


3 maji, Dita ndërkombëtare e lirisë së shtypit do të shënohet në Maqedoni, nga Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë (SHGM), Ministria për komunikime, raportim dhe transparencë, Delegacioni i BE-së dhe Ambasada e SHBA-ve.

Me këtë rast, fjalë rasti do të kenë Naser Selmani nga SHGM, pastaj ministri Robert Popovski, Lukas Holub nga Ambasada e BE-së, dhe David Stefenson nga Ambasada e SHBA-ve.

Aktiviteti organizohet në kuadër të projektit “Rrjeti i gazetarëve për liri të mediave në Maqedoni”, që financohet nga BE-ja.

Baby Boo