Në shkollën fillore në Pirok su*lmohet një i mitur!

Njëzet e një vjeçari M.F. nga Piroku i Tetovës, dje (02-shkurt) në ora 14:15 në SPB-Tetovë ka raportuar se vëllai i tij i mitur është sulmuar fizikisht në oborrin e shkollës në fshat nga një tjetër i mitur, ku më vonë përleshjes i është kyçur edhe raportuesi M.F.
Po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.

Baby Boo