Në një pjesë të marketeve nuk ka bukë të bardhë dhe gjysmë të bardhë


Në një pjesë të marketeve sot në mëngjes nuk ka bukë të bardhë dhe gjysmë të bardhë me çka furrtarët e realizuan paralajmërimin se nuk do të prodhojnë bukë në qoftë se Qeveria merr vendim për ngrirjen e çmimit në 33 denarë për bukë prej 450 gramësh.

Vendimi për t’u ngrirë çmimi i bukës u mor dje në seancën e qeverisë, ndërsa pezullohet çmimi preferencial i energjisë elektrike për industrinë ushqimore. Qeveria vendosi për një hap të tillë pasi analizat e Ministrisë së Ekonomisë dhe shërbimeve inspektuese treguan se ka keqpërdorime.

Pas publikimit për ngrirjen e çmimit të bukës, furrtarët dje deklaruan se fillimisht do të presin vendimi të publikohet në Gazetën zyrtare.

Baby Boo