Në Lagjen e Trimave në Kumanovë sulmohen dy persona


Njëzet e gjashtë vjeçari me iniciale E.Z. dhe familjari i tij 25 vjeça, R.S. dje e kanë njoftuar policinë se janë sulmuar në rrugën “Tode Mendoll”, njofton MPB.

Sipas policisë ata janë sulmuar rreth orës 15 e 30 minuta deri sa kanë lëvizur në këtë lagje me veturë “Reno Espace”.

Ata i kanë thënë policisë se autorë të sulmit janë A.M. 26 vjeçar nga Kumanova dhe bashkë me personat A.S. (29) dhe F.S. (37), poashtu nga Kumanova.

Pasi të dëmtuarit kanë shkuar në shtëpi dhe u kanë treguar familjarëve të tyre, ata kanë dalë në rrugën “Uzhiçka” ku janë takuar me tre autorët, me ç’rast njëri nga të pandehurit i ka kërcënuar me revole

Baby Boo