Në kompaninë për video-lojëra, vi*dhen kode të lojërave nga FIFA21!


Hakerë e kanë su*lmuar kompaninë për video-lojëra Electronic Arts (EA) dhe kanë vj*edhur informacione të vlefshme, konfirmuan nga gjiganti.

Kr*iminelët kibernetik kanë arritur të vj*edhin kode të lojërave si FIFA21 dhe kod të Frostbite që është bazë për projekte të tjera. Sipas mediave britanike janë vj*edhur rreth 780 të dhëna GB.
EA pohon se të dhënat për lojërat nuk janë goditur dhe se zhvillojnë hetim për vj*edhjen e kodeve. Su*lmi i hakerëve nuk ishte për shpërblim, pohojnë nga EA-ja.