Në Gradec banorët me vetëiniciativë kanë mbjell drujnë përreth rrugës


Banorët e fshatit Gradec, që graviton në komunën e Vrapçishtit, me vetëiniciativë kanë mjellur rreth 450 drunjë përreth rrugës. Ky projekt ka kushtuar 5000 euro, shkruan Pacensure.com

Komuna nuk ka ndihmuar asgjë në aspektin financiar. Të gjitha mjetet janë grumbulluar nga banorët vendas dhe atyre të diasporës./Pacensure

Baby Boo