Në Gostivar ndërtimet e egra po uzurpojnë qytetin

Ndërtesa që para disa vitesh u bllokua të mos ndërtohet, e njëjta ka vazhduar drejt përfundimit të saj.

Baby Boo

Bëhet fjalë për një objekt që gjendet përballë parkut, rruga e cila të çon tek spitali në Gostivar.

Ky objekt ka uzurpuar trotuarin dhe hapësirën për rreth.

Gazetari ynë ditë me radhë ka kërkuar përgjigje nga komuna e Gostivarit por në asnjë momemt edhe pse ishte orari i punës shefi i urbanizmit pranë komunës së Gostivarit nuk është në zyrën e tij të punës. Njashtu të punsuarit që përgjigjen në telefonata disa herë na ka injoruar dhe na kanë mbyllur telefonin.

Nga informata jo zyrtare ky objekt është një ndërtim i egër shtesë në komunën e Gostivarit.

PaCensurë