Ne fakt aborti selektiv (aborti i femijeve vajza) eshte i drejte edhe i ndershem!

Zana Avdiu:
Ata te cilet abortojne femijen vec pse eshte vajze, ne fakt jane njerez te sinqerte. Tregojne me kohe, se nuk duan ta kene nje vajze. Ata nuk e sjellin ne kete bote hic, qe te kete vuajtje e mundime.

Baby Boo
Pekon Bakery

Ndersa, keta te cilet edhe pse nuk e duan femijen vajze, dhe e sjellin ne jete ate, jane njerez te keqinj. Jane hipokrite. Jane te keq sepse vajzave ua bejne jeten fe*rr pas lindjes, si shenje hakma*rrje pse ka linde vajze. I nenshtrojne i keqtrajtojne i perbuzin. I bejne te vuajne tane jeten. Dhe ne fund thone se i duan.

Si kallzohet dashuria per dikend? Me vepra.
E si ka mundesi me ia be jeten ferr, dikujt qe e do? Cka beni per vajza, qe mundet me u deshmu dashuria juaj per to?

Lindjen e djalit e presin me kenge e valle e me krisma te armes. E trashegon komplet pasurine e familjes. Rritet me kujdesin e dashurine ma te madhe te mundeshme. I mesojne krenarine, pavaresine, dominimin.. perderisa vajzen e lene me duar bosh, e duke i mesuar nenshtrimin ndaj vellaut fillimisht e pastaj te gjithe tjereve me rend.

Dashni eshte kjo per djalin. E per vajzen, eshte urrejtje. Mos i perzini keto dy gjana!

Prandaj, ua jap doren atyne qe tregohen te sinqerte me neve edhe me veten, dhe e abortojne femijen ne momentin qe e kupton qe eshte vajze.

Restorant Lumare