Në burgun e Idrizovës një i dënuar ka ndërruar jetë!

Nga burime brenda burgut të Idrizovës Pa Censurë merr vesh, se një i dënuar ka ndërruar jetë!

Baby Boo

Deri më tani thuhet se i dënuari që ka ndërruar jetë është i moshës së shtyer por, deri më tani shërbimet e burgut nuk janë deklaruar për rastin!

Të dënuarit aktualisht janë të mbyllur në qelitë e tyre dhe nuk lejohen qē të lëvizin!

Për informata të detajuara qëndroni të lidhur në Pa Censurē…