Në 16 e 30 zyrtarizohet lajmi për vizat, aty do të jetë presidenti Hashim Thaçi

KOSOVO. 2012. Hashim Thaçi Prime Minister of the Republic of Kosovo.

Komisioneri i BE-së për Çështje të Brendshme Dimitris Avramopoulos ka paralajmëruar sot një konferencë për media në orën 16 e 30. Përkrah tij, do të jetë edhe Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi.
Në këtë ngjarje pritet të jepet lajmi që Kosova ka përmbushur kushtet e mbetura për liberalizimin e vizave.Siç dihet, në Bruksel, kanë udhëtuar edhe Kryeparlamentari Veseli, Kryeministri Haradinaj, Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Jashtëm Pacolli dhe Zëvendëskryeministri Gashi. Komisioni Evropian do ta transmetoj LIVE konferencën e Thaçit dhe Avramopoulosit.

Baby Boo


Restorant Lumare