Ndryshojnë çmimet e derivateve të naftës

Benzina do të shtrenjtohet për 2 denarë për litër.

Baby Shop Charli

Nga mesnata dizeli do të kushtojë më shtrenjtë për 1 denarë. Këtë vendim e ka sjell sot Komisioni Rregullator për Energjetikë.

Sipas këtij vendimi nga mesnata, EUROSUPER BS 95 do të kushtojë 64,5 denarë për litër, ndërsa EUROSUPER 98 për 66,5 denarë.

Një litër dizel do kushtojë më shtrenjtë dhe çmimi me pakicë do të shitet për 61 denarë..

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors