Ndeshja Pelisteri-Renova për pak sa nuk u kthye në tragjedi


Në ndeshjen ndërmjet Pelisterit dhe Renovës një goditje ndaj portierit të Renovës Matija Kovetiq, për pak sa nuk u kthye në tragjedi.

Lojtari i Pelisterit me shënimin e golit 3:2 ndaj Renovës, padashje ka goditur portierin Matija Kovetiq. Portieri ka rënë në tokë i pavetëdijshëm duke humbur vetëdijen. Shpejtë kanë reaguar mjekët e Pelisterit që kanë qenë afër duke i dhënë ndihmën e parë.

Më pas Kobetiq është dërguar për në spital për të marrë trajtimin mjekësor.

Baby Boo