Nd*ërron jetë Noari 4-vjeçar


Operacionet dhe trajtimi në Turqi, duket se nuk i ndihmuan 4-vjeçarit, Noar Osmani që të lu*ftojë tumorin në veshkë.
Ai ka nd*ërruar jetë në Turqi, ku po vazhdonte kurimin pas operacionit.
Lajmin e kanë bërë të ditur familjarët e tij.

“Me keqardhje ju njoftojmë se ka nd*ërruar jetë engjëlli i vogël, Noari. Ju që ndihmuat dhe u lutët për shëndetin e tij, Zoti ju begatoftë me mirësi”, thonë familjarët.
Noari kishte 3 muaj që po qëndronte në Turqi. Në fillim kreu operacionin për tumorin në veshkë, por meqë kishte pasur komplikimi, iu nënshtrua edhe një operacioni.
Ngushëllime familjes!