Ndërron jetë edhe një paciente, 5 të tjerë lëshohen në kurim shtëpiak

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe, njoftoi sot edhe për një viktimë. Bëhet fjalë për një paciente të moshës 65 vjeçare e cila vuante edhe nga disa sëmundje të tjera.

Sigma Doors

Ndërkohë që 5 pacientë të tjerë, sot janë lëshuar në kurim shtëpiak. Kjo pasi gjendja e tyre shëndetësore është përmirësuar dukshëm dhe në testet e fundit ata kanë rezultuar negativë.