‘Zgjidh jetë, voto blertë’ është slogani i BDI-së për zgjedhjet lokale

“Zgjidh jetë, voto blertë”, është slogani i BDI-së me të cilin do të kërkojnë votën e qytetarëve në zgjedhjet lokale. Zëdhënësi i BDI-së, Bujar Osmani në konferencën për shtyp bëri të ditur se me këtë slogan do të realizojnë ëndrrën e blertë, për të përmirësuar cilësinë e jetës.
“E blerta nënkupton qytete të pastra, pa mbeturina rrugëve dhe lagjeve, ujë i pastër në të gjitha komunat, ajër i pastër për ne dhe fëmijët tanë”, tha Osmani.

Baby Boo