Ndërron jetë “Ballisti” Vigan Idrizi – Fronti

Ballistet Tetove
Sonte ndahet nga jeta Vigan Idrizi – Fronti. Faqa zyrtare e Ballistëve
Sonte u nda nga jeta Vigan Idrizi – FRONTI.
Një njeri shumë meritorë në historinë e Ballistëve.

Baby Boo

Ballistët shprehin ngushllime familjes…
ISHE DHE MBETESH ME NE!
FRONTI Old School