Ndërroi jetë Ekrem Husein – doajeni i baletit të Maqedonisë

Ekrem Husein doajeni i baletit të Maqedonisë pas një sëmundje të gjatë sot ndërroi jetë në moshën 75 vjeçare.

Baby Boo Tinex

Do të mbetet në kujtim për numrin e madh të roleve në shfaqjet e  baletit në karrierën e tij 50-vjeçare.

Në vitin 2008 e fitoi çmimin “Menada” në “Tanc Fest” – Shkup për arritje të larta në vallëzim.

Varrimi i Husein do të mbahet sot në varrezat turke në Butel. Për shkak të pushimit vjetor kolektiv mbledhje përkujtimore në shtëpinë e tij amë – Opera dhe Baleti i Maqedonisë, paralajmërojnë për javën e ardhshme. 

Restorant Lumare