Ndeja e vëllait të Thaçit me dy njerëz të dyshuar për lidhje me krimin

Një ndejë private në Shalë të Bajgorës ka bërë bashkë Nazmi Thaçin, vëllanë e Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit, me dy persona të dyshuar për lidhje me krimin: biznesmenin Blerim Potera dhe Bedri Mustafën, vëllanë e komandant “Remit”.

Baby Boo

Të tre janë mbledhur rreth një tryeze qejfi me ushqim e birra, tregon një fotografi e ahengut, të cilën e ka siguruar Gazeta Insajderi.

Blerim Potera, i ulur i dyti në krahun e djathtë të Nazmi Thaçit, është një biznesmen i njohur për sistemin e drejtësisë në vend.

Nazmi Thaçi (i shënjuar me ngjyrë të kuqe) në shoqërinë e Blerim Poterës, i dyti në krahun e djathtë të tij

Ai ka qenë i hetuar dhe dënuar për vepra të rënda penale, përfshirë trafikim armesh, kallëzim të rrejshëm e lëndim trupor.

Vetëm një muaj më parë, Potera u bë subjekt diskutimi në media lidhur me një takim që realizoi me ish-ministrin e Punëve të Brendshme, Agim Veliun. Takimi u realizua në zyrën e ish-ministrit Veliu.