Ndahen bursat për studentët nga Komuna e Likovës

Ne ambientet e objektit te Komunes se Likoves, sot eshte bere ndarja e vendimeve të bursave për studentët nga Komuna e Likovës. Ne kete event ka marre pjese edhe kreu i Likoves z.Erkan Arifi, i cili me kete rast eshte shprehur:
“Ju jeni e ardhmja e kësaj komune dhe se bashkarishtë me juve urojmë që ta ndërtojmë një të ardhme të bukur. Me kapacitetin tonë ne po ua shpërndajmë këto bursa me qëllim të stimulimit tuaj për suksese në të ardhmen”.

Baby Boo