Nazim Rashidi: “Urgjentisht të shpallet gjendje e jashtëzakonshme në arsim në Maqedoninë e Veriut”

Nazim Rashidi përmes një postimi në rrjetin social “Facebook” thotë se duhet urgjentisht të arrihet një konsensus i përgjithshëm për të reformuar arsimin dhe për të rritur cilësinë, e cila reformë nuk do duhet të preket dhe ndryshojë sa herë ndryshojnë ministrat ose partitë.
Urgjentisht duhet shpallur gjendje e jashtëzakonshme në arsim, nëse jo, ne të gjithve do na vr*asë virusi, por ai i INJORANCËS, ka shkruar Rashidi.
Postimi i plotë i tij:

Baby Boo