Nazi nga grupi “Aurora” tregon se si është su*lmuar nga shejtanët

Këngëtari i Grupit Aurora, Nazmi Sfishta-Nazi, ka shpjeguar se si është su*lmuar nga djajtë.
Ai fillimisht ka shpjeguar konceptin filizofik të universofilisë të cilin ai e cilëson si më të lartin nga të gjitha degët e filozifisë.
“Universifilia është një koncept shumë i madh filozofik më i madh se të gjitha që kanë ekzistuar. Ajo shpjegon çështjen e materies. Ka jetë edhe pas vde*kjes. Zoti ekziston”, thotë ai.

Baby Boo

“Mua më kanë s*ulmuar shejtanët pasi në aspektin fetar është e provuar që dijetarët i su8lmojnë shumë shejtanët. Absolutisht më kanë go*ditë fiz*ikisht disa herë, e disa herë e disa herë. Më kanë lë*nduar. Në kasetën time fejzullah i shihni su*lmet që i kam përjetuar shumë rëndë. Në kaseten universilfia 1 e tregoj, pastaj edhe ne universifilia 2. Ata ekzistojnë, por nëse flasim në rastin e të dukshmes dhe të padukshmes e shohim që shumë gjëra ndodhin në të padukshmen e shumë pak në të padukshmen. Kjo shpjegohet në konceptin e universifilisë”, shpjegon tutje ai në emisionin n’Kosovë Show.

Nazi ka bërë të ditur se grupi i tij po rikthehet dhe se ka shumë projekte të tjera që po presin të dalin. Ai ka treguar se mund të krijojë një këngë brenda sekondash.
Video nga minuta 41:40…