“Nata e Zjarreve” në Prekaz


Në Prekaz të Skenderajt janë ndezur zjarret.

Me këtë përmbyllet ajo që njihet si Nata e Zjarreve, e që shënohet për vitin e 25-të me radhë për të nderuar veprën e komandantit Adem Jashari dhe familjes së tij.

Këtë vit shënohet 26-vjetori i rënies së Familjes Jashari pas betejës treditore me forcat serbe.