Alfred Cako: Ajnshtajni nuk e ka zbuluar ligjin e relativitetit, por e ka zbuluar një italian

Cako: Ajnshtajni njihet si gjeni i shenjtë dhe radhitet me fizikantët dhe shkencëtarët më ëmirë të këtyre fushave, si Njutoni dhe Galileo.

Në një gazetë britanike thuhet se ekuacioni për teorinë e relativitetin ishte shpikur dy vite më parë, se sa ta shpikte Ajnshtajn.

Por ai punonte në zyrat e patentave. Ekuacioni nuk është nga ai, por është bërë nga 2 vite më parë nga një shkencëtar italian. Zbulimi vjen nga një artikull nga Guardian.

Baby Boo