MV: NUK DO TË LEJOJMË USHTARË TË MAQEDONISË TË LUFTOJNË KUNDËR POPULLIT VËLLA TË RUSISË

Nga partia, Maqedonia e Vetme  ku kryetar është Janko Baçev sot kanë reaguar që sipas tyre  për fat të keq, Zaevi dhe Shekerinska dje pa asnjë emocion i paralajmëruan 125 viktimat e para në luftën me Rusinë.

Baby Boo

Kurse dje Shekerinska dhe Zaev në Ministrinë e Mbrojtjes deklaruan se 125 ushtarët e pranuar janë të privilegjuar dhe duhet që të jenë krenar sepse karrierën e tyre do ta ndërtojnë në suaza të NATO-s, lidhur me këtë është bazuar reagimi nga partia në fjalë.

“Qeveria legale që po vjen nga Maqedonia e Vetme, do ta ndalon idenë e Qeverisë në Shkup dhe nuk do të lejojë ushtarë të Maqedonisë në suaza të NATO-s të humbin jetën për qëllime të huaja dhe të luftojnë kundër popullit vëlla të Rusisë”.

Maqedonia e Vetme do ta realizojë qëllimin për partneritetin strategjik me Rusinë, ku do të sigurohet prosperiteti i popullit maqedonas dhe shteti i Maqedonisë.

Restorant Lumare