Mushkolaj: U patët çartë për do teste të ardhura donacion, për vaksinimin në Veri nga Serbia, kërkush s’po nihet!

Njohësi i rrethanave politike në Kosovë, Imer Mushkolaj ka folur në lidhje me vaksinimin që po ndodh nga Serbia në Veri të Kosovës.

Baby Boo

Mushkolaj kujton kohën kur si donacion, qeverisë Kurti, i erdhën disa teste nga Serbia dhe pati shumë reagime ndërsa tani nuk po flet askush.“A ju kujtohet kur patën ardhë donacion nji numër testesh prej Serbisë? U patën çartë. Tash Serbia po jep vaksina n’Kosovë, e kërkush s’po nihet. Bravo!” shkruan Mushkolaj në Facebook.