Muhamet Zeqiri: Rrogën do ua bëjmë 550 euro


Ish deputeti dhe tani kandidat për deputet Muhamed Zekiri nga radhët e LSDM-së thotë se rroga mesatare do të bëhet 34 mijë denarë, një premtim që nuk u bë kurrë realitet e tha edhe shefi i tij Zoran Zaev në vitin 2016 i cili premtoi se rroga mesatare në Maqedoni do të jetë 30 mijë denarë por kaluan katër vite dhe ajo nuk u bë.

“Rrogën mesatare deri në fund të mandatit e rrisim në 34.000 denarë. Treguam se kemi aftësi, dimë dhe mundemi ti rrisim rrogat shumë më shpejt sesa kundërshtarët tanë” ka shkruar deputeti Muhamed Zekiri.

Baby Boo