Pas shumë përpjekjeve, zbulohet se çka i tha Arta Nitaj – Butrintit në vesh

“Phantom” ishte projekti që bëri bashkë Arta Nitajn dhe Butrint Imeri.
I fundit si këngëtar e para si protagoniste në videoklip. Nëntë muaj pas, mesa duket është kuptuar se çfarë mund t’i ketë thënë Arta – Butrintit.

Baby Boo

Arta ka një mesazh që Butrinti ta publikojë më shpejt këngën “Kuku”.
Me humor, këngëtari ka deklaruar në Instagram se më në fund është kuptuar mesazhi i shumëpërfolur.