Muhamed Zekiri me ‘selam’ për Sulejman Rexhepin!

Sot ishin të ftuar në emisionin Click Plus kryetari i BFI-së dhe deputeti i LSDM-së Muhamed Zekiri.

Në debat nuk u paraqit kryetari i BFI-së Sulejman Rexhepi.

Muhamed Zekiri për mos paraqitjen në debat, ka shkruar këto fjalë:
“Kur nuk ke pergjigje i ik debatit.
Selam Sulejman Rexhepi”/PaCensurë

Baby Boo