Muhamed Rama: “Saraji i takon BDI-së”


Në hapjen e Shtabit Komunal BDI-Saraj sot bartësi i Listës për Keshilltar Komunal Muhamed Rama theksoi se në Komunën e Sarajit nuk do ketë rreth të dytë, dhe se me Komunën do udhëheq Blerim Bexheti.
Ndër të tjerat theksoi se ne në Saraj nuk na sfidon opozita, por sfida ma e madhe eshte gara mes shtabeve vendore, që çdo ditë duke ju bashkuar nje numër i madh i qytetareve dhe duke dal ende më të forte.
Ne listën për këshilltar Komunal Saraj garojnë 50% e gjinisë femërore.