MPB: Policët e rinj të gjeneratës 2017/2018 do të angazhohen nga 1 qershori


Kandidatët për policë nga gjenerata 2017/2018, nga 1 qershori do të angazhohen profesionalisht si praktikantë në MPB. Siç informojnë nga MPB, për këtë qëllim janë siguruar uniforma të reja policore, përcjell Medial.mk.

“Të nderuar kandidatë për policë, të gjeneratës 2017/2018, ju informojmë se nga 1 qershori i këtij viti do të filloni më angazhimin tuaj profesional në MPB, ju bëjmë thirje që mos të bini pre e provokimeve dhe manipulimeve të ndryshme për interesa personale të dikujt tjetër’, shkruhet në kumtesën e MPB-së./Medial.mk

Baby Boo