MPB JEP DETAJET PËR ARRESTIMET E BËRA DJE NË STRUGË

Ministria e Brendshme njoftoi detajet e veprimeve të djeshme në Strugë. Ata raportuan se shtatë vetë u arrestuan për trafik të paligjshëm të drogës dhe armëve. Bëhet fjalë për persona të cilët tashmë janë dënuar, kanë vuajtur dënimin ose janë në kërkim, ndërsa atyre u është dhënë ndihmë nga një inspektor nga stacioni i policisë në Strugë.

Policia informon se kërkimet u kryen në Strugë dhe në rrethinën e Strugës, dhe atë në disa vende, duke përfshirë edhe në ambientet e Burgut në Strugë.

Ministria e Brendshme njofton se gjashtë persona janë arrestuar: MK, RI, GR, B.H., D.B. dhe A. R., ndërsa personi me iniciale A.R. është në arrati. Përveç kësaj është arrestuar R.K. i kërkuar me një urdhër arrest, për të vuajtur dënimin me burg prej 13 vjetësh, për shkak të prodhimit të paautorizuar dhe lirimin e drogave narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorëve

Baby Boo