MPB: Deri më tani nuk është regjistruar ndonjë pr*ishje e rendit dhe qetësisë publike në vendvotime

Deri më tani, nuk është regjistruar asnjë sh*kelje e rendit dhe qetësisë publike në vendvotimet, zëdhënësi i Ministrisë së Punëve të Brendshme, Toni Angellovski.

Baby Boo

“Sipas informacioneve që i kemi marrë që nga ora 9 e mëngjesit, nuk ka asnjë prishje të rendit dhe qetësisë publike dhe zgjedhjet janë të qeta dhe në rendin më të mirë” tha zëdhënësi i MPB-së Angellovski.