Lokalizohet zjarri në Parkun e Shkupit

Është lokalizuar zjarri i cili ka shpërthyer sërish në barakat e vjetra ku ndodhej Gjykata për shkelje në Parkun e Qytetit në Shkup. Siç informuan nga Brigada territoriale e zjarrfikësve të Qytetit të Shkupit për MIA-n, zjarri është denoncuar rreth orës 20.45 ndërsa është intervenuar me gjashtë automjete dhe 19 zjarrfikës.

Baby Boo